Okul Müdürü Hakkında Şok İddia... - Karacabey Haber Okul Müdürü Hakkında Şok İddia... - Karacabey Haber 

Okul Müdürü Hakkında Şok İddia...


Kayıtsız aidat topladığı iddia ediliyor.
Okul Müdürü Hakkında Şok İddia...

Bursa' nın Nilüfer İlçesinde bulunan ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Uludağ Üniversitesi Anaokulu Müdiresi N.G. hakkında bazı öğretmenler tarafından şikayette bulunulduğu ve şikayet edilen okul müdürünün bazı öğretmenleri koruyup kollayarak her isteklerini yerine getirdiği ve diğer öğretmenlere mobbing uyguladığı iddia edilmişti. Bu şikayet üzerine Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından müfettiş görevlendirildiği belirtildi. 

Müfettiş tarafından beyanları alınan öğretmenlerden bazıları okul müdiresinin personeller arasında ayrımcılık yaptığı, bazı öğretmenlere yakın davrandığı, onların her isteğinin yerine getirildiği, diğer öğretmenlere hakaret ve kovmaya varan mobbing uyguladığı iddia edildi. 

Ayrıca alınan beyanlara göre okul müdiresinin bazı öğrencilerin aidatlarını elden aldığı, kayıt altına almadığı ve bu suretle zimmet suçunu işlediği iddia edildi. Müfettiş incelemesinden sonra Bursa Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunma ihtimalinin olduğu belirtildi. Soruşturma kapsamında müfettiş tarafından beyanı alınan bir öğretmenin, müdire tarafından ifadenin alındığı odaya gizlice ses ve görüntü kaydeden kamera takıldığı gerekçesiyle o odada ifade vermek istemediğini belirtmesi üzerine ifadenin alındığı odanin değiştirildiği iddia edildi. Bu skandalın büyümemesi için müdire tarafından kameranın kaldırıldığı iddia edildi. soruşturma devam etmektedir.

Etiketler:





Bu site çerez kullanıyor. Siteye göz atmaya devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Şartlar ve Koşullar